bijzondere visitekaartjes         

Resultaten voor bijzondere visitekaartjes

Visitekaartjes drukken Segers Drukkerij.
23/07/2014 Offset drukken Visitekaartjes drukken Voorbereiding. Prachtige kaartjes gedrukt op 400 grams Olin regular absolute white, voorzien van koperkleurige folie, die vallen op! 14/06/2013 Offset drukken Visitekaartjes drukken Voorbereiding. Mooie kleurrijke visitekaartjes, deze zijn gedrukt op 300 grams Munken Polar Rough.

Luxe visitekaartjes bedrukt bestellen. Visitekaartjes met een luxe uitstraling. Deze luxe visitekaartjes zijn gemaakt van stevig karton, hebben een mooie afwerking of bijzondere spotvernis. Bestel je visitekaartjes snel online in kleine of grote oplages. Even voelen wat de kwaliteit is?
Visitekaartjes met een luxe en professionele uitstraling.
Visitekaartjes in bundel. Door op diverse papiersoorten en materialen te printen weten wij bijzondere visitekaartjes te produceren. Wat dacht je van onze pvc visitekaartjes. Deze worden geprint op water, vet en scheurbestendig polyester, zodoende zijn deze kunststof visitekaartjes voor talloze doeleinden inzetbaar; klantenkaarten, lidmaatschapskaarten, skipassen, badges, speelkaarten, plantenlabels, etc.
Kapper Standaard visitekaartjes Sjablonen en ontwerpen Vistaprint.
Visitekaartjes met ronde hoeken. Visitekaartjes met een metallic print. Kaartjes met een verhoogde print. NIEUW Visitekaartjes met textuur. NIEUW Visitekaartjes natuurpapier. Shop alle Visitekaartjes. NIEUW Kerstkaarten met folie-reliƫfdruk. Bekijk alle kalenders. NIEUW Geschenken van 5, 10, 20. Bekijk alle fotogeschenken.
De 5 beste apps om visitekaartjes mee te scannen Webwereld.
17 september 2018. Je kent het wel, je loopt rond op een business event en je komt allemaal bijzondere mensen tegen, je verzamelt een zak vol visitekaartjes, maar je vindt nooit de kans om ze allemaal rustig in je contactenlijst te stoppen.
Visitekaartjes Krijger Zeefdruk.
Bent u op zoek naar een visitekaartje dat u onderscheidt van uw concurrenten? Wij produceren bijzondere visitekaartjes op elk! Van transparant kunststof tot metaal. Textiel, hout, leer of zelfs glas? Laat uw fantasie de vrije loop en bedenk wat het best bij uw bedrijf zou passen.
Visitekaartjes drukken? Natuurlijk bij PeterPrint!
Daarnaast kunnen we ook een boorgat aanbrengen in de visitekaartjes, zodat deze ook gebruikt kunnen worden als kledinglabel of als kaartje aan een bos bloemen. Ook is het mogelijk om de hoeken van de visitekaartjes af te ronden, waardoor deze een beetje lijkt op een creditcard.
Visitekaartjes: tien cruciale tips.
Houd het hoofddoel van de visitekaartjes voor ogen. Houd voortdurend het hoofddoel van je visitekaartjes voor ogen. Dat allerbelangrijkste doel is namelijk het helder doorgeven van je naam en contactgegevens. Pas op de tweede plaats komt dat je daarnaast de ontvanger een indruk wilt geven van wat je organisatie doet en met welke bijzondere kwaliteit.

Contacteer ons