zelf ansichtkaarten laten drukken         

Resultaten voor zelf ansichtkaarten laten drukken

Ansichtkaarten drukken goedkoop kaarten drukken Drukwerk Expert.
Met enkele klikken kunt u uw ansichtkaarten bestellen. Ansichtkaarten laten drukken, de mogelijkheden.: 1 of 2-zijdig full color bedrukking met alle populaire formaten, papiersoorten en afwerking. 280 g/m2 chromokarton voorzijde hoogglans met of zonder UV-hoogglanslak, achterzijde mat; beschrijf-/bestempelbaar. 300 g/m2 gesatineerd mc glanzend met 1 of 2-zijdig UV-hoogglanslak. 400 g/m2 gesatineerd mc glanzend met 1 of 2-zijdig UV-hoogglanslak. Zelf ansichtkaarten maken?
Ansichtkaarten bestellen: goedkoop én snel Printenbind.nl.
Bepaal zelf je papiersoort: 300 grams papier of 350 grams card. Wij maken gebruik van professionele printers die jouw ansichtkaarten afdrukken met 1200 dpi. Kies voor 350 grams card voor de meest stevige ansichtkaarten. Nu ook mogelijk: Nevertear papier! Dit papier is water, scheur en weerbestendig, zodat je ansichtkaarten extra lang mee gaan. Let op: deze papiersoort is niet beschrijfbaar. Kleine oplage ansichtkaarten goedkoop afdrukken. Of je nu een kleine of een grote oplage wilt laten drukken, bij ons kan dit altijd goedkoop en in hoge kwaliteit.
Ansichtkaarten drukken bij Fotofabriek.
Deze korting kan oplopen tot wel 55%! Ga jij je eigen ansichtkaarten drukken laten? Dan worden deze dubbelzijdig gedrukt in full color op 260 grams hoog kwaliteitskarton! Je kunt je eigen ansichtkaarten drukken in sets van 8 of als sets van 9 ansichtkaarten.
Ansichtkaarten drukken? Binnen 24u geleverd PeterPrint.
Zo is het mogelijk om de hoeken van de ansichtkaart af te ronden voor een extra speels effect. Ook kan er gekozen worden om ansichtkaarten te drukken en dit mat of glanzend te laten lamineren. Hierdoor krijgen de ansichtkaarten een extra beschermlaag, en het geeft je ansichtkaarten een extra luxe uitstraling. Bij ongestreken papiersoorten wordt lamineren niet aangeraden, omdat het oppervlak niet altijd glad is. Er kan dan lucht tussen het papier en het laminaat komen, wat afbreuk doet aan de ansichtkaart. Als je kiest voor gevouwen ansichtkaarten dan rillen wij deze voor je. Er wordt dan een kneuzing gemaakt op de plek waar de kaart gevouwen moet worden, waardoor het papier niet zal scheuren als de kaart opengevouwen wordt. Je kunt er ook voor kiezen om ze nog te vouwen, dan vouwen wij ze handmatig voor je na. Dit kost een extra werkdag productietijd, en dit kun je vaak net zo gemakkelijk zelf doen.
Ansichtkaarten / Wenskaarten drukken: Altijd gratis en snelle levering Drukwerkdeal.nl.
Laat full color ansichtkaarten bedrukken op hoogwaardig grafisch karton of een sprankelend ice silver metallic. Jouw ontwerp op onze kaarten valt goed op elke deurmat. Enkel of dubbelzijdig, full-color bedrukt. Diverse luxe afwerkingen. Morgen in huis? Next-day levering mogelijk! Aanleveren van je bestanden. Hieronder vind je de werktekeningen en/of informatiesheets van je gekozen product. De bestanden zijn eenvoudig te downloaden, zodat je direct aan de slag kunt met je ontwerp! En kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Wil je weten hoe jouw drukwerk wordt gevouwen? In onderstaande animaties laten we elke vouwwijze uitgebreid zien.
Ansichtkaarten drukken en bestellen Drukland.
U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen. Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen. Goedkope ansichtkaarten drukken. Postkaarten, prentbriefkaarten, ansichtkaarten: hoe je ze ook noemt, ansichtkaarten drukken voor de beste prijs doe je bij Drukland.nl.
Bedrukte postkaarten, zakelijke postkaarten printen Vistaprint.
Je kunt onze veelzijdige postkaarten overal voor gebruiken, je kunt ze ergens achterlaten of ze per post versturen om een actie aan te kondigen. Je kunt er algemene informatie over je bedrijf, een overzicht van je producten of speciale aanbiedingen op zetten.
Ansichtkaarten drukken met jouw eigen design Drukzo.
Digitaal drukken is goedkoper in lagere oplages. Welke vervoerders gebruiken jullie voor de bezorging? Voor de bezorging maken we gebruik van meerdere vervoerders.: Andere vervoerders zijn DHL, UPS, DPD of zelfs onze eigen koeriersdienst. Welke vervoerder gebruikt wordt hangt af van het product, afmeting, snelheid, productie en hoeveelheid. Worden mijn ansichtkaarten dubbelzijdig bedrukt? Nee, jouw Ansichtkaarten worden niet standaard dubbelzijdig bedrukt.

Contacteer ons